Lampa de podea Retro

163,90 lei

Lampă de podea retro – Profil negru, înălțime 150 cm, lățime direcție 25 cm. Comutator on-off pe cablu. Picior negru. Cumpără acum pentru o notă modernă în decorul tău!

Disponibil pentru precomandă

SKU: HBV0000141DPT A 8 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Lampa de podea retro:

Transformați aspectul camerei dvs. cu lampa noastră de podea dreptunghiulară, o piesă decorativă realizată dintr-un profil negru elegant, cu o înălțime impresionantă de 150 cm și o lățime de direcție de 25 cm. Această lampă adaugă o notă distinctivă și modernă în orice încăpere, oferind o iluminare plăcută și atmosferică.

Cu un comutator on-off plasat pe cablu, controlul iluminatului devine simplu și accesibil, asigurându-vă o experiență comodă. Este important de menționat că becul nu este inclus în preț, oferindu-vă libertatea de a alege sursa de lumină potrivită pentru preferințele dvs.

Piciorul negru adaugă un element retro și modern, îmbinând aspectul clasic cu cel contemporan. Această lampa de podea retro devine astfel un element versatil, potrivit pentru diverse stiluri de decor interior.

Cu un design dreptunghiular și o atenție la detalii, această lampă de podea devine nu doar o sursă de iluminare, ci și o piesă de artă decorativă în încăperea dvs. Adăugați o notă de eleganță și stil în casa dvs. cu lampa de podea dreptunghiulară retro.