Veioza Nera

86,90 lei

Veioza neagră – Inovație în iluminare. Potrivită pentru 1 * LED de maxim 60W. Structură optică specială, culoare auriu/miere. Dimensiuni compacte: diametru bază 12,5 cm, înălțime totală 30 cm. Cumpără acum pentru o iluminare plăcută și decorativă!

11 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: HBV00000COTX2 R26 Modelight-2 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Veioza Nera:

Descoperiți un element de iluminare inovator și elegant cu veioza noastră neagră, o piesă decorativă cu structură specială a capului optic, perfectă pentru a crea o atmosferă plăcută și decorativă în orice încăpere. Această veioza neagra este potrivită pentru utilizare cu 1 * bec LED de maxim 60W sau cu bec cu economie de energie, asigurând o iluminare eficientă și sustenabilă.

Cu un design deosebit, lumina este reflectată într-un mod unic, creând impresia optică a unui bec dublu, pentru o iluminare plăcută și mai intensă. Fabricată din metal lăcuit și disponibilă în culori auriu și miere, această veioza neagra adaugă un accent elegant și cald în orice spațiu.

Dimensiunea produsului, inclusiv diametrul bazei de 12,5 cm, înălțimea piciorului de 23,5 cm și înălțimea totală de 30 cm, face din această veioza nera o alegere ideală pentru birou, noptieră sau orice alt spațiu de iluminat decorativ. Firul pe curent adaugă un element practic și versatil, permițându-vă să poziționați veioza nera cu ușurință în orice loc dorit.

Cu veioza nera veți experimenta o iluminare inovatoare și elegantă în fiecare încăpere. Culoarea neagră adaugă un ton modern și elegant, iar structura sa optică inovatoare face această veioza nera o alegere deosebită pentru cei care apreciază atât estetica, cât și funcționalitatea în iluminatul interior. Adaugă o notă de stil cu veioza nera în decorul tău astăzi!