Candelabru Asiran LUX

141,90 lei

Candelabru Asiran LUX din metal cu design modern și rafinat. Diametru de 26,5 cm și înălțime de 64 cm, potrivit pentru becuri de maxim 40 W tip E-27 Economic LED. Becul nu este inclus. Eleganță și funcționalitate pentru orice spațiu!

Disponibil pentru precomandă

SKU: 687HMY1171 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Asiran LUX

Adaugă o notă de eleganță spațiului tău cu Candelabrul Asiran LUX. Cu un design modern și rafinat, acest candelabru îmbină funcționalitatea cu estetica, creând o atmosferă plăcută în orice încăpere.

Construit cu atenție din metal de înaltă calitate, Candelabrul Asiran LUX prezintă un corp metalic cu un capac de 26,5 cm în diametru și o înălțime de 64 cm. Capacul metalic are un diametru de 26,5 cm și o înălțime a șapei de 19 cm, oferind o prezență impunătoare și stilată.

Potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40 W, acest candelabru este recomandat cu becuri tip E-27 Economic LED pentru o iluminare eficientă și economică. Nota importantă: Becul nu este inclus în pachet, permițându-ți să alegi becul care să se potrivească cel mai bine nevoilor tale.

Culorile și formele echilibrate ale Candelabrului Asiran LUX îl fac potrivit pentru o varietate de spații, de la sufragerie la dormitor sau birou. Adaugă o notă de lux și rafinament în locuința ta cu acest candelabru, o alegere excelentă pentru cei care apreciază designul contemporan și calitatea superioară.