Veioza cu Design Antic Rester

217,80 lei

Veioza cu design antic Rester – Eleganță vintage, picior metalic. Lățime picior 14,5 cm, înălțime totală 38 cm. Portalampă E27, max 60W. Adăugați un farmec clasic în decorul dvs. Cumpărați acum

6 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: HBV00000R3L8C Hmydesign R29 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Veioza cu Design Antic Rester:

Introduceți un element de design vintage și sofisticat în decorul dvs. cu veioza noastră cu design antic Rester. Piciorul metalic robust, cu o lățime de 14,5 cm, adaugă stabilitate și un caracter distinctiv. Înălțimea de 38 cm a întregului articol conferă o prezență subtilă și elegantă în încăperea dvs.

Cu o lățime a tăbliei de 30 cm și înălțimea capului de 49,5 cm, această veioză cu design antic Rester devine o piesă centrală în decorul dvs., aducând un farmec de epocă și originalitate. Lungimea cablului de 112 cm vă oferă flexibilitate în plasarea veiozei în funcție de preferințele dvs.

Portalampă tip E27 permite utilizarea unei game variate de becuri, cu o capacitate maximă recomandată de 60W, oferindu-vă opțiuni pentru a regla nivelul de lumină în funcție de atmosfera dorită. Este important de menționat că becurile nu sunt incluse în pachet, permițându-vă să alegeți sursele de lumină potrivite pentru stilul dvs.

Materialul abajurului din țesătură capătă un aspect clasic și elegant, adăugând un plus de rafinament întregii veioze. Cu un design care amintește de epoci trecute, veioza cu design antic Rester aduce o notă de eleganță și charme în orice încăpere. Creați un colț de iluminare vintage cu această veioză fermecătoare.