Veioză cu aripi

196,90 lei

Veioza cu aripi – Eleganță și iluminare subtilă. Bază metalică, șapcă textilă. Înălțime 65 cm, buton de pornire/oprire pe cablu. Certificat CE, soclu E27, maxim 60W. Cumpără acum pentru un plus de stil în casa ta

9 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 390FLH1730 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Veioza cu aripi:

Introduceți o notă de eleganță și iluminare delicată în spațiul dvs. cu veioza noastră cu aripi. Baza metalică solidă oferă stabilitate și durabilitate, completată de o șapcă din material textil, adăugând un element de rafinament. Dimensiunea generoasă a șapcii, de 15 x 15 cm, contribuie la difuzarea uniformă a luminii, creând o atmosferă plăcută și reconfortantă în orice încăpere.

Cu o înălțime de 65 cm, această veioză cu aripi devine o piesă centrală în decorul dvs., aducând un plus de stil și originalitate. Butonul de pornire/oprire plasat pe cablu vă oferă control convenabil asupra iluminatului, facilitând utilizarea zilnică.

Certificatul CE atestă calitatea și siguranța acestei veioze, asigurându-vă că a fost proiectată și fabricată în conformitate cu standardele europene. Tipul de priză E27 oferă flexibilitate în alegerea becului, cu o putere maximă recomandată de 45-60W pentru a vă satisface nevoile de iluminare.

Cu o estetică unică sub forma unor aripi, această veioză adaugă un element de poveste în orice spațiu. Experimentați ambianța plăcută și decorativă cu veioza cu aripi, o alegere perfectă pentru a completa designul interior și pentru a adăuga un plus de lumină în casa dvs.