Set 3 Candelabre Zig-Zag negru

130,90 lei

Set Candelabre Zig-Zag negru, înălțime reglabilă de 70 cm. Compatibile cu becuri E27, LED sau economice până la 40W. Design modern și versatilitate pentru a transforma orice spațiu. (Becul și cârligul de agățat nu sunt incluse.)

99 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: suplly2000-R58 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Set 3 Candelabre Zig-Zag negru :

Adaugă un element captivant în designul interior cu setul nostru de 3 candelabre Zig-Zag. Cu o înălțime reglabilă de 70 cm, aceste candelabre oferă o versatilitate remarcabilă pentru a se potrivi perfect în orice spațiu. Construite cu atenție la detalii, aceste piese impresionează prin forma lor distinctivă și designul modern.

Compatibile cu becuri E27, puteți personaliza iluminarea cu becuri LED sau economice cu o putere maximă de 40W, oferind astfel atât eficiență energetică, cât și stil. Este important de menționat că becul și cârligul de agățat nu sunt incluse, oferindu-ți posibilitatea de a alege opțiunile care se potrivesc cel mai bine preferințelor tale.

Cu acest set de candelabre Zig-Zag, poți transforma instantaneu atmosfera oricărei încăperi într-un spațiu plin de personalitate și stil. Descoperă eleganța în simplitate cu aceste accesorii de iluminat inovatoare.