Set 2 Pendule Ufo alb

53,90 lei

Set de 2 pendule UFO alb, diametru 21 cm și înălțime de la tavan de 70 cm. Design modern și versatilitate, potrivit pentru prelungire și scurtare. Înălțimea palariei: 6,5 cm, grosimea palariei: 2 mm. Becul nu este inclus. Adaugă un farmec contemporan în locuința ta cu aceste pendule versatile.

48 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: supply2004-R43 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Set 2 Pendule Ufo alb:

Adaugă un farmec contemporan și proaspăt în casa ta cu Set 2 Pendule Ufo alb. Cu un diametru de 21 cm și o înălțime de la tavan de 70 cm, aceste pendule aduc un design modern și versatilitate în orice încăpere.

Cu posibilitatea de a fi prelungite și scurtate, aceste pendule se adaptează cu ușurință la nevoile tale de iluminare. Înălțimea palariei este de 6,5 cm, iar grosimea palariei este de 2 mm, oferind un aspect subtil și elegant.

Notă importantă: Becul nu este inclus în produs, oferindu-ți posibilitatea de a alege tipul și intensitatea de lumină care se potrivesc cel mai bine spațiului tău. Personalizează-ți interiorul cu aceste pendule UFO alb, adăugând un aer proaspăt și modern în orice încăpere.