Pendul rustic cu 7 pozitii

185,90 lei

Pendul rustic cu 7 pozitii, realizat din lemn și franghie, cu dimensiuni de 50 x 50 cm. Potrivit pentru becuri de maxim 40 W tip E-27 Economic LED. Becurile nu sunt incluse în preț. Adaugă farmec și autenticitate interiorului tău!

Disponibil pentru precomandă

SKU: 1047 R94+ R B4 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Pendul rustic cu 7 pozitii

Adaugă o notă rustică și plină de farmec interiorului tău cu Pendulul Rustic cu 7 Pozitii. Cu un diametru de 50 cm și o înălțime de 50 cm, acest candelabru este realizat din lemn și franghie, aducând un aspect autentic și cald în orice încăpere.

Alegerea materialelor naturale precum lemnul și franghia evidențiază caracterul rustic al acestui pendul, oferindu-i un farmec aparte. Dimensiunile echilibrate îl fac potrivit pentru a fi amplasat în diverse spații, de la sufragerie la bucătărie sau hol.

Potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40 W și recomandat pentru becuri tip E-27 Economic LED, acest pendul asigură o iluminare eficientă și economică. Becurile nu sunt incluse în preț, permițându-ți să alegi cele care să se potrivească stilului tău și preferințelor de iluminare.

Bucură-te de atmosfera caldă și autentică pe care o aduce Pendulul Rustic cu 7 Pozitii în locuința ta. Transformă fiecare colț al casei într-un spațiu primitoare și plin de caracter cu acest pendul rustic și autentic.