Pendul Retro tip Sfoara

31,90 lei

Pendul retro tip Sfoara cu sfoară și fasung E27, aducând un farmec vintage în orice încăpere. Tensiune 230V, montaj pentru 1 bec E27, max. 20W. Realizat din sfoară crem. Înălțime totală de 70 cm, diametru de 2.5 cm. Becurile nu sunt incluse. Adaugă un strop de nostalgie în decorul tău cu acest pendul retro.

Disponibil pentru precomandă

SKU: sfoara Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Pendul Retro tip Sfoara

Adaugă o notă de farmec retro în locuința ta cu pendulul tip Sfoara. Realizat cu sfoară și fasung E27, acest pendul aduce un aspect vintage și autentic în orice încăpere. Cu o tensiune de 230V, 50Hz, și posibilitatea de montaj pentru un bec E27 cu o putere maximă de 20W, acest pendul oferă o iluminare caldă și plăcută.

Realizat din sfoară cu o culoare crem, acest pendul adaugă o notă de eleganță și rusticitate în spațiul tău. Cu o înălțime totală de 70 cm (excluzând becul) și un diametru de 2.5 cm, acesta poate deveni un element central în decorul tău.

Notă importantă: Becurile nu sunt incluse, oferindu-ți posibilitatea de a alege tipul de bec care se potrivește cel mai bine gusturilor tale.

Transformă-ți locuința într-un spațiu cu personalitate și adaugă un strop de nostalgie cu acest pendul retro tip Sfoara.