Noptiera Asira cu Lampa Crem

218,90 lei

Adaugă un strop de eleganță dormitorului tău cu Noptiera Asira cu Lampa Crem. Cu un design rafinat și dimensiuni compacte de 15 x 90 cm, această noptieră aduce o notă de stil în orice spațiu. Funcționând cu un bec E27 de maxim 60W și buton de comutare on/off, Noptiera Asira oferă iluminare precisă și control facil. Alege confortul și eleganța cu Noptiera Asira – Lumină și Stil în Culori Crem.

2 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 780SGN3430 R77 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Noptiera Asira cu Lampa Crem – Eleganță și Funcționalitate pentru Spațiul Tău

Cu un corp solid din PAL de 18mm și un abajur din PVC în culoare crem, Noptiera Asira este alegerea perfectă pentru a aduce eleganță și funcționalitate în dormitor. Dimensiunile compacte, 15 x 90 cm, fac această noptieră ideală pentru orice spațiu. Funcționând cu un bec E27 de maxim 60W, butonul de comutare on/off pe cablu oferă control facil al iluminatului. Adaugă un strop de rafinament cu Noptiera Asira cu Lampa Crem.

Descoperă Eleganța cu Noptiera Asira – Lumină și Stil în Culori Crem

Transformă-ți dormitorul cu Noptiera Asira cu Lampa Crem – alegerea ideală pentru un design elegant și funcționalitate. Corpul solid din PAL de 18mm și abajurul din PVC în nuanța de crem aduc un plus de rafinament. Cu dimensiuni compacte de 15 x 90 cm, această noptieră se integrează perfect în orice spațiu. Controlul iluminatului este simplu cu butonul on/off de pe cablu. Descoperă armonia dintre lumină și stil cu Noptiera Asira.