Noptiera Asira cu Lampa Alb

218,90 lei

Noptiera Asira cu lampă albă – Design elegant, corp PAL de 18mm. Înălțime 140 cm, abajur 30 cm. Buton on/off, soclu E27. Bec Max 60W. Cumpără acum pentru un dormitor modern și funcțional!

Disponibil pentru precomandă

SKU: 780SGN3428 R77 2/2 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Noptiera Asira cu Lampa Alb:

Adăugați o notă de eleganță și funcționalitate în dormitorul dvs. cu noptiera Asira, echipată cu o lampă albă și fabricată din PAL de 18mm. Corpul solid și durabil măsoară 15 x 90 cm, oferind spațiu pentru a așeza obiecte esențiale și a vă bucura de iluminarea reconfortantă a lampă albă.

Abajurul din PVC adaugă un aspect rafinat și contemporan întregii piese. Dimensiunile generoase ale corpului, cu înălțimea de 140 cm și diametrul abajurului de 30 cm, transformă noptiera Asira într-un element central al decorului dormitorului dvs. Înălțimea abajurului de 25 cm permite o dispersie uniformă a luminii, creând o atmosferă plăcută.

Lungimea cablului de 200 cm oferă flexibilitate în plasarea noptierei în încăpere, iar butonul de comutare on/off plasat pe cablu aduce un control comod asupra iluminatului. Soclul de tip E27 permite utilizarea unui bec cu o putere maximă de 60W, însă este important de menționat că becul nu este inclus în pachet, oferindu-vă posibilitatea de a alege sursa de lumină potrivită pentru preferințele dvs.

Noptiera Asira cu lampă albă adaugă o notă de modernitate și utilitate în dormitorul dvs., transformând zona de noapte într-un spațiu funcțional și elegant. Completeazăți decorul dormitorului dvs. cu această noptieră cu lampă albă și bucurați-vă de un iluminat reconfortant în fiecare seară.