Lampadar Negro

108,90 lei

Lampă de podea elegantă cu abajur de 25 cm și picioare înalte de 120 cm. Realizată din 70% MDF și 30% PVC, cu buton On/Off pe cablu și certificat CE. Tip bec E27, max 45-60W. Dimensiuni ambalaj: 20 x 120 x 6 cm. Becul nu este inclus. Transformă instantaneu spațiul tău cu această lampă rafinată și modernă.

11 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 390FLH1120 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Lampadar Negro:

Adaugă o notă de eleganță și modernitate în interiorul casei tale cu aceast Lampadar Negro de podea sofisticată. Realizată dintr-o combinație de 70% MDF și 30% PVC, această lampă reprezintă o alegere rafinată pentru orice spațiu.

Cu un abajur cu dimensiuni de 25 cm și diametru de 38 cm, această lampă oferă o iluminare plăcută și uniformă. Picioarele înalte de 120 cm adaugă o prezență elegantă, în timp ce înălțimea totală de 145 cm face din această lampă un punct focal atrăgător în orice încăpere.

Dotată cu un buton On/Off inclus pe cablu, această lampă este ușor de utilizat și oferă un control simplu asupra iluminării. Certificată CE pentru calitate și siguranță, această lampă dispune de un tip de bec E27 cu o putere maximă de 45-60W, aducând o iluminare eficientă energetic.

Ambalată cu grijă, această lampă de podea vine cu dimensiuni de ambalaj de 20 x 120 x 6 cm, asigurând siguranța în timpul transportului.

Notă: Becul nu este inclus, oferindu-ți posibilitatea de a alege tipul de bec care să se potrivească perfect cu preferințele tale de iluminare.