Lampadar Model Marmura

97,90 lei

Lampadar Model Marmura: Înălțimea sa impresionantă de 155 cm, piciorul solid din 100% MDF și abajurul din panză cu nuanțe de marmură aduc o notă de lux în fiecare colț al camerei tale. Cu diametrul generos de 40 cm, lampadarul emite o lumină plăcută și difuză, contribuind la atmosfera primitoare a casei tale. Sfatul dulii indică utilizarea unui bec E27 de maxim 40 W (bec neinclus). Transformă-ți spațiul cu Lampadarul Model Marmura și bucură-te de o iluminare sofisticată.

Disponibil pentru precomandă

SKU: D5 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Lampadar Model Marmura:

Lampadar Model Marmura – Eleganță și Rafinament în Înălțime

Lampadarul Model Marmura redefinește conceptul de iluminat decorativ, aducând o combinație subtilă de eleganță și rafinament în orice spațiu. Cu o înălțime de 155 cm, acest lampadar impresionează nu doar prin dimensiuni, ci și prin design-ul său impecabil.

Piciorul solid din 100% MDF conferă stabilitate și rezistență, iar abajurul din panză, cu nuanțe de marmură, adaugă un caracter modern și sofisticat. Diametrul generos de 40 cm al abajurului permite distribuirea uniformă a luminii, creând o atmosferă caldă și primitoare în încăpere.

Cablu de priză de 3 metri oferă flexibilitate în plasarea lampadarului, iar sfatul dulii indică utilizarea unui bec E27 de maxim 40 W (bec neinclus). Transformă-ți spațiul cu Lampadarul Model Marmura și bucură-te de o iluminare sofisticată care îmbină funcționalitatea cu estetica.