Lampadar Model Floricele

97,90 lei

Descoperă eleganța și farmecul floral cu Lampadarul Model Floricele. Cu o înălțime de 155 cm, acest lampadar devine punctul focal al oricărui spațiu. Abajurul din polimer decorat, cu nuanțe florale, adaugă un aspect artistic, iar piciorul maro din 100% MDF conferă stabilitate și rafinament.

Disponibil pentru precomandă

SKU: D2 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Lampadar Model Floricele

Lampadar Model Floricele – Eleganță și Stil Floral pentru Spațiul Tău

Adaugă o notă de delicatețe în decorul casei tale cu Lampadarul Model Floricele. Cu o înălțime impresionantă de 155 cm, acest lampadar cu abajur floral aduce un farmec aparte în orice încăpere. Piciorul maro, fabricat din 100% MDF, oferă stabilitate și eleganță.

Abajurul din polimer decorat, în nuanțe florale, adaugă un element artistic în iluminatul tău. Cu un diametru generos de 40 cm, acest lampadar emite o lumină plăcută și difuză, contribuind la atmosfera primitoare a casei tale.

Cu un cablu de priză de 3 metri, Lampadarul Model Floricele oferă flexibilitate în plasarea sa în încăpere. Sfatul dulii indică utilizarea unui bec E27 de maxim 40 de wați (bec neinclus). Transformă-ți spațiul cu acest lampadar elegant și floral.