Lampadar din lemn Solo

185,90 lei

Lampadar din lemn – Design natural, 100% lemn autentic. Suport pentru cărți, lumină LED. Înălțime totală 148 cm. Adăugați căldură și funcționalitate în casa dvs. Cumpărați acum pentru o notă de autenticitate!

8 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 1001 2/2 R66 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Lampadar din lemn solo:

Adăugați un element de design funcțional și natural în camera dvs. cu lampadarul nostru din lemn 100% natural, echipat cu un suport pentru cărți. Corpul lampadarului, realizat în întregime din lemn autentic, aduce o notă de autenticitate și căldură în orice spațiu. Culoarea naturală a lemnului îmbinată cu un design simplu și elegant face acest lampadar potrivit pentru diverse stiluri de decor.

Lățimea capului de 13 cm și materialul din funie adaugă un element rustic și original lampadarului, creând o atmosferă primitoare. Înălțimea capului de 14 cm contribuie la distribuția uniformă a luminii, oferind un iluminat plăcut și reconfortant. Acest lampadar nu dispune de funcția de dimmer, însă lumina sa LED creează un ambient plăcut, perfect pentru camera de zi.

Direcția luminii în jos permite iluminarea focalizată asupra spațiului dorit, iar suportul pentru cărți adaugă o funcționalitate inteligentă. Poziționați-vă cărțile preferate în suportul lampadarului pentru a vă bucura de o lectură relaxantă în lumina caldă și naturală a lemnului.

Cu o înălțime totală de 148 cm, acest lampadar din lemn solo devine un element distinctiv în decorul dvs. interior. Adăugați căldură, stil și funcționalitate în casa dvs. cu acest lampadar unic din lemn 100% natural.