Lampadar din lemn Duo

240,90 lei

Lampadar din lemn Duo – Design natural, 100% lemn autentic, cu raft pentru cărți. Lățime cap 25 cm, înălțime totală 135 cm. Fără dimmer, suport E-27. Adăugați caldura și utilitatea în camera de zi. Cumpărați acum pentru un decor autentic

4 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 1002 2/2 R66 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Lampadar din lemn Duo:

Introduceți un element de design și utilitate în camera dvs. cu lampadarul nostru din lemn 100% natural, model Duo, echipat cu un raft pentru cărți. Piciorul lampadarului, realizat în întregime din lemn autentic, aduce o notă caldă și autentică în decorul dvs. Culoarea nuc a piciorului conferă un aspect elegant și se îmbină perfect cu diverse stiluri de amenajare interioară.

Cu o lățime a capului de 25 cm și materialul din funie, acest lampadar adaugă un element rustic și original în încăpere. Titlul de colorare Aging aduce o patină naturală și un aspect îmbătrânit, conferind lampadarului un farmec aparte. Înălțimea capului de 15 cm asigură o distribuție uniformă a luminii, creând o atmosferă plăcută și relaxantă.

Acest lampadar nu dispune de funcția de dimmer, însă suportul de lampă tip E-27 vă permite să alegeți becul potrivit pentru a satisface nevoile dvs. Direcția luminii lateral oferă iluminare accentuată, ideală pentru citit sau pentru a evidenția anumite zone ale camerei de zi.

Raftul pentru cărți adaugă o funcționalitate inteligentă, permițându-vă să aveți cărțile preferate la îndemână. Cu o înălțime totală de 135 cm, acest lampadar din lemn duo devine un element deosebit în decorul dvs. interior, aducând caldură și caracter în spațiul dvs. Creați un colț de lectură plin de farmec și stil cu acest lampadar unic din lemn 100% natural.