Lampadar ASIA

130,90 lei

Lampadarul Asia este o piesă elegantă și practică, perfectă pentru a aduce lumină și stil în orice încăpere. Cu o construcție din 70% MDF și 30% PVC, acest lampadar combină durabilitatea cu aspectul estetic plăcut.

Disponibil pentru precomandă

SKU: 780SGN2432 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Lampadar ASIA:

  • Lampadar ASIA este o piesă elegantă și practică, perfectă pentru a aduce lumină și stil în orice încăpere. Cu o construcție din 70% MDF și 30% PVC, acest lampadar combină durabilitatea cu aspectul estetic plăcut.

    Cu dimensiunile sale de 38 x 140 cm, Lampadar ASIA are un abajur cu diametrul de 38 cm și o înălțime de 25 cm, oferind o iluminare confortabilă și plăcută. Înălțimea corpului lampadarului este de 115 cm, ceea ce îl face potrivit pentru a fi amplasat în diverse încăperi.

    Cablu său lung, de 200 cm, permite poziționarea ușoară în diferite locații ale încăperii. Lampadarul este echipat cu un buton on/off plasat pe cablu, pentru o operare simplă și comodă.

    Tipul de soclu este E27, iar lampadarul poate accepta un bec cu o putere maximă de 60 W pentru becurile normale, 20-25 W pentru becurile economice și 9-15 W pentru becurile LED. Clasa energetică este evaluată de la A la E, oferindu-vă opțiuni pentru a alege eficiența energetică potrivită.

    Lampadarul Asia vine ambalat într-o cutie cu dimensiunile 116 x 38 x 7 cm și o greutate de 2 kg, fiind ușor de manevrat și montat în locul dorit. Cu designul său elegant și caracteristicile sale funcționale, acest lampadar adaugă un plus de stil și confort în orice spațiu.