Lampa Podea Retro

185,90 lei

Lampă de podea retro – Profil negru, comutator on-off pe cablu. Montaj necesar. Picior metal, culoare neagră. Potrivită pentru becuri de maxim 40W, E-27 Economic LED. Cumpărați acum pentru un decor modern și eficient energetic!

5 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: HBV00000SKA7O Apliqa R27 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Lampa Podea Retro:

Transformă aspectul camerei tale cu Lampa Podea Retro, o piesă decorativă realizată dintr-un profil negru elegant, perfectă pentru a aduce un plus de stil în orice încăpere. Această Lampa Podea Retro este concepută pentru a oferi atât funcționalitate, cât și un element decorativ distinct.

Fabricată dintr-un profil negru solid, această Lampa Podea Retro adaugă o notă contemporană și modernă în spațiul tău de locuit. Comutatorul on-off plasat pe cablu oferă control convenabil asupra iluminatului, permițându-ți să ajustezi nivelul de lumină după preferințe.

Este important de menționat că această Lampa Podea Retro necesită montare. Instrucțiunile de asamblare sunt incluse pentru a-ți facilita procesul de instalare. Piciorul din metal, de culoare neagră, adaugă stabilitate și eleganță întregii construcții.

Această Lampa Podea Retro este potrivită pentru utilizarea becurilor cu o putere maximă de 40W și este recomandată pentru becurile de tip E-27 Economic LED. Astfel, poți beneficia nu doar de un design atrăgător, ci și de eficiență energetică. Eclipsază banalul și adaugă o notă de retro modern în casa ta cu Lampa Podea Retro dreptunghiulară. Transformă-ți spațiul într-un colț de eleganță și rafinament cu această lampă deosebită!