Lampa naturala de sare din Himalaya

64,90 lei

Disponibil pentru precomandă

SKU: HRAF00001 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Lampa naturala de sare din Himalaya

Descoperă beneficiile și frumusețea naturală a Lămpii de sare din Himalaya. Această lampă este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un plus de eleganță și sănătate în mediul lor de viață.

Fabricată din sare naturală, extrasă din poalele munților Himalaya, fiecare lampă cântărește între 3 și 4 kilograme și este unică în felul său, având un aspect impresionant și calități benefice pentru sănătate. Prin intermediul procesului de ionizare, lampa elimină bacteriile din aer, contribuind la un mediu mai curat și mai sănătos în încăpere.

Această lampă nu este doar un dispozitiv de iluminat, ci și o piesă decorativă deosebită, adăugând un plus de eleganță și farmec în orice încăpere, fie acasă sau la locul de muncă.

Îngrijirea acestei lămpi este simplă și rapidă. Pentru a o curăța, este suficient să folosești o lavetă umedă, astfel încât să păstrezi strălucirea și frumusețea ei naturală.

Pachetul include un cablu de 2 metri și un bec, astfel încât să poți folosi lampa imediat după achiziționare. Lămpile de sare din Himalaya funcționează la 220V, asigurându-ți o experiență plăcută și sigură de iluminare.

Descoperă magia și beneficiile lămpii de sare din Himalaya și adaugă-o în spațiul tău pentru a crea un mediu mai sănătos și mai plăcut.