Lampa de Veghe Fabess Flamingo

31,90 lei

Lampa de Veghe Fabess Flamingo  aduce un farmec aparte în serile de veghe ale copilului tău. Cu un design compact și butonul simplu on-off, această lampă creează o atmosferă liniștită și plină de magie în timpul nopții.

3 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: HBV00000VHUGB r 46 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Lampa de veghe fabess Flamingo

Transformă dormitorul copilului tău într-un spațiu magic cu Lampa de Veghe Fabass Flamingo. Această lampă decorativă specială pentru copii aduce un strop de culoare și poveste în camera micuțului tău.

Realizată dintr-un material de tip polimer, această lampă de noapte creează o atmosferă de lumină relaxantă și plăcută în timpul serilor de veghe. Cu dimensiunile sale compacte de 15 × 13 × 8 cm, se integrează perfect în orice colț al camerei.

Dispunând de un buton on-off, utilizarea lamprei este simplă și accesibilă chiar și pentru cei mici. Funcționând cu 3 baterii, această lampă este mobilă și nu necesită o sursă de alimentare externă. Bateriile sunt incluse, facilitând instalarea și folosirea imediată.

Oferă copilului tău un companion luminos și adorabil pentru nopțile liniștite și pline de vise frumoase cu Lampa de Veghe Fabass Flamingo.c