Lampa de Podea ,E27, Max 60W, Culoare Maro / Ecru

218,90 lei

Lampă de podea din lemn – Eleganță naturală cu 100% lemn masiv. Dimensiuni compacte: 15 x 90 cm. Abajur PVC, diametru 30 cm. Buton comutator, soclu E27, maxim 60W. Adăugați căldură în casa dvs. Cumpărați acum!

5 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 780SGN3426 Categorii: , Etichete: , , ,

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Lampa de podea Maro:

Introduceți o notă naturală și autentică în spațiul dvs. cu lampa noastră de podea din lemn, o piesă de mobilier ce emană caldura și frumusețea lemnului masiv. Fabricată în întregime din lemn, această lampă adaugă un farmec rustic și o eleganță simplă în orice încăpere.

Cu dimensiunile sale compacte de 15 x 90 cm, corpul lampii de podea se integrează armonios în diverse amenajări interioare. Cu o înălțime impunătoare de 140 cm, lampa devine un punct focal în orice încăpere, oferind o iluminare plăcută și atmosferă relaxantă.

Abajurul din PVC cu un diametru de 30 cm și înălțimea de 25 cm contribuie la difuzarea uniformă a luminii, creând o atmosferă luminoasă și reconfortantă. Lungimea generoasă a cablului de 200 cm vă oferă libertate în plasarea lămpii în orice colț al camerei.

Butonul comutator pornit/oprit plasat pe cablu vă permite să controlați lumina într-un mod simplu și comod. Cu un soclu E27 și o capacitate maximă de 60W, lampa vă oferă flexibilitate în alegerea becului, astfel încât să vă potriviți gusturilor personale și necesităților de iluminare.

Această lampă de podea din lemn nu este doar o sursă de iluminare, ci și o expresie a naturii în stare pură, aducând căldură și autenticitate în spațiul dvs. Adăugați un strop de natură în casa dvs. cu această lampă de podea captivantă și funcțională.