Candelabru Vizyon Quatro

130,90 lei

Candelabru Vizyon Quatro, realizat din lemn MDF natural, cu dimensiuni de 67 x 12 x 12 mm. Lungimea lanțului de cablu de 65 cm oferă flexibilitate în amplasare. Potrivit pentru becuri de maxim 40 W tip E-27 Economic LED. Becurile nu sunt incluse în preț.

90 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 1125 R B4 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Vizyon Quatro

Descoperă eleganța simplă și modernă cu Candelabrul Vizyon Quatro. Cu dimensiuni de 67 x 12 x 12 mm și realizat din lemn MDF natural, acest candelabru aduce o notă de rafinament în orice încăpere.

Datorită lungimii de 67 cm și lățimii de 12 cm, acest candelabru este potrivit pentru a fi amplasat în diverse spații, de la sufragerie la dormitor sau birou. Grosimea de 12 mm conferă produsului un aspect subțire și elegant.

Lungimea lanțului de cablu de 65 cm oferă posibilitatea de reglare a înălțimii, astfel încât să se potrivească perfect în designul oricărui interior. Candelabrul este potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40 W, iar pentru o iluminare eficientă și economică, se recomandă utilizarea becurilor tip E-27 Economic LED.

Becurile nu sunt incluse în preț, oferindu-ți libertatea de a alege becurile care se potrivesc cel mai bine stilului și preferințelor tale. Transformă spațiul tău într-un loc plin de eleganță și lumină cu Candelabrul Vizyon Quatro.