Candelabru traditional chinezesc Alb

108,90 lei

Candelabru alb, inspirat de designul tradițional chinezesc. Formă rotundă cu straturi multiple. Potrivit pentru becuri de maxim 40W, recomandat tip E-27 Economic LED. Becul nu este inclus în produs. Adaugă eleganță și lumină în locuința ta!

7 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 758 B Dönence Avize Beyaz -1 R22 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru traditional chinezesc Alb

Transformă-ți spațiul într-o oază de lumină și eleganță cu Candelabrul Alb, inspirat de designul tradițional chinezesc. Culoarea albă conferă o notă de rafinament și puritate, aducând un aer proaspăt și luminos în orice încăpere.

Acest candelabru prezintă un design rotund cu mai multe straturi, inspirat de estetica candelabrelor tradiționale chinezești. Forma sa echilibrată și straturile multiple adaugă un element de sofisticare și aduc un farmec aparte spațiului tău. Fie că îl amplasezi în living, dining sau într-un alt colț al casei tale, acest candelabru se va integra perfect în decorul tău.

Cu 3 locuri pentru becuri E-27, candelabrul oferă o sursă eficientă de iluminat. Este potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40W, fiind astfel gândit să ofere o lumină plăcută și să creeze o atmosferă confortabilă în încăperea ta. Recomandăm utilizarea becurilor tip E-27 Economic LED pentru a adăuga eficiență energetică și a evidenția frumusețea candelabrului.

Becul nu este inclus în produs, oferindu-ți libertatea de a alege becurile care se potrivesc stilului tău și preferințelor tale. Descoperă frumusețea și eleganța tradițională cu Candelabrul Alb, o alegere inspirată pentru orice locuință.