Candelabru Stil Modern Fluturi Roz

108,90 lei

Candelabru Stil Modern Fluturi Roz cu 36 de fluturi vopsiți în roz și carcasa din oțel inoxidabil. Dimensiuni 30 x 30 cm, înălțime 50 cm. Se poate utiliza cu 3 becuri (nu sunt incluse). Potrivit pentru becuri de maxim 40W, recomandat bec tip E-27 Economic LED. Adaugă romantism și eleganță modernă în locuința ta.

1 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 681 Kelebek Avize Pembe 30 X 30 Cm R25 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Stil Modern Fluturi Roz

Adaugă o notă de eleganță modernă și romantism în casa ta cu Candelabrul Stil Modern Fluturi Roz. Cu 36 de fluturi vopsiți în nuanțe de roz, acest candelabru oferă un spectacol vizual impresionant, aducând o atmosferă romantică și plină de culoare în orice încăpere.

Vopsit cu vopsea electrostatică sub forma de pulbere, candelabrul are o înălțime de 50 cm și dimensiuni de 30 x 30 cm, cu o carcasa din oțel inoxidabil, aducând un design modern și rafinat în locuința ta.

Se poate utiliza cu 3 becuri (nu sunt incluse), oferindu-ți posibilitatea de a personaliza iluminatul în funcție de preferințele tale. Potrivit pentru becuri de maxim 40W, cu soclu E-27, candelabrul este compatibil și cu becuri tip E-27 Economic LED, pentru o opțiune mai eficientă energetic.

Transformă-ți locuința într-un spațiu plin de farmec și stil cu Candelabrul Stil Modern Fluturi Roz.