Candelabru – Sivani – MR – 992

123,34 lei

Candelabrul Sivani MR-992, cu corp metalic, diametru de 30 cm și înălțime de 114 cm, adaugă eleganță și rafinament în orice încăpere. Tip priză E27, potrivit pentru becuri de maxim 40 W. Design modern și versatil pentru un decor atrăgător.

Disponibil pentru precomandă

Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru – Sivani – MR – 992

Candelabrul Sivani MR-992 aduce o notă de eleganță și rafinament în orice încăpere, fiind o alegere perfectă pentru cei care caută un design sofisticat și o iluminare eficientă. Fabricat din metal de înaltă calitate, acest candelabru impresionează prin forma sa distinctivă și detaliile bine lucrate.

Cu un diametru de 30 cm și o înălțime de 114 cm, acest candelabru se remarcă prin dimensiunile sale potrivite, fiind adecvat pentru diverse spații interioare. Capacul cu un diametru de 34 cm și o înălțime de 18 cm adaugă un element de design și funcționalitate, distribuind uniform lumina și contribuind la aspectul general atrăgător al candelabrului.

Candelabrul Sivani MR-992 utilizează un tip de priză E27, având o capacitate maximă de 40 W, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea cu becuri economice LED. Acest aspect nu numai că contribuie la eficiența energetică, dar oferă și posibilitatea de a crea o atmosferă plăcută și primitoare în încăpere.

Cu un design modern și versatil, candelabrul Sivani MR-992 este alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă un plus de eleganță și lumină în casa lor. Montat în centrul încăperii, acest candelabru va deveni un punct focal atrăgător și va completa cu rafinament orice decor.