Candelabru simplu din sticlă Honey Globe

130,90 lei

Candelabru simplu din sticlă Honey Globe, cu lățime de 20 cm și înălțime reglabilă de 70 cm. Corp din metal și bază de bachelită ignifugă din sticlă certificată TSE. Funcție de reglare a luminii. Becul nu este inclus. Adaugă un strop de modernitate în casa ta cu acest candelabru elegant.

6 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: sinem avize r 8 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru simplu din sticla Honey Globe

Adaugă un accent subtil și modern în locuința ta cu candelabrul simplu din sticlă Honey Globe. Cu o lățime de 20 cm și înălțime reglabilă de 70 cm, acest candelabru aduce un farmec aparte în orice încăpere.

Corpul candelabrului este realizat din metal, oferind durabilitate și stabilitate. Vopsit la cuptor și având o bază de bachelită ignifugă din sticlă certificată TSE, acest candelabru reprezintă o alegere sigură și elegantă.

Funcția de reglare a luminii îți permite să ajustezi intensitatea în funcție de atmosfera dorită. Notă importantă: Becul nu este inclus în preț, permițându-ți să alegi un bec care să se potrivească cel mai bine stilului tău.

Transformă-ți spațiul cu candelabrul Honey Globe, aducând o notă contemporană și lumină subtilă în fiecare colț al casei tale.