Candelabru Samara

196,90 lei

Candelabru elegant Samara cu suport metallic vopsit electrostatic și abajur textil. Compatibil cu 5 becuri de 40W (nu sunt incluse). Inaltimea corpului 46 cm, lățime 45 cm. Direcția luminii este îndreptată în sus. Creează o atmosferă modernă și confortabilă în spațiul tău!

6 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: HBV00000VOIXW Polat Aydınlatma R47 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Samara

Adaugă o notă elegantă și modernă spațiului tău cu Candelabrul Samara. Acest candelabru impresionant combină un suport metallic vopsit electrostatic cu un abajur textil, oferind o combinație armonioasă între elemente contemporane și confortul clasic.

Candelabrul este conceput să fie compatibil cu 5 becuri de 40W, permițându-ți să creezi o atmosferă luminoasă și plăcută în încăperea ta. Inaltimea corpului de 46 cm și lățimea de 45 cm fac din acest candelabru o alegere potrivită pentru diverse spații, de la living până la dormitor.

Cu direcția luminii îndreptată în sus, Candelabrul Samara emite o lumină caldă și difuză, creând o atmosferă primitoare în jurul său. Becul nu este inclus, oferindu-ți libertatea de a alege becuri care să se potrivească perfect stilului și preferințelor tale.

Adaugă un element de eleganță contemporană în locuința ta cu Candelabrul Samara, transformând spațiul într-un colț luminos și rafinat.