Candelabru Rustic Trio cu franghie 100% natural

192,78 lei

Candelabru Rustic Trio cu franghie, realizat din lemn natural și franghie manual învârtită. Dimensiuni: 75 x 50 x 8 cm. Potrivit pentru becuri de maxim 40W tip E-27 Economic LED. Becul nu este inclus, oferindu-ți posibilitatea de a personaliza iluminarea în stil rustic.

14 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: HBV00000NTR74 R A 0 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Rustic Trio cu franghie 100% natural

Candelabrul Rustic Trio cu franghie este o alegere perfectă pentru cei care apreciază farmecul natural al lemnului și al detaliilor rustice. Cu o lungime de 75 cm, lățime de 50 cm și o grosime de 8 cm, acest candelabru adaugă o notă de autenticitate și cald în orice încăpere.

Realizat din lemn natural, produsul este întregit de o franghie învârtită manual, fără a fi supus tratamentelor chimice. Aceasta adaugă un element rustic și autentic, evidențiind calitățile naturale ale lemnului.

Potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40 W, candelabrul este recomandat să fie folosit cu becuri tip E-27 Economic LED pentru o iluminare eficientă și durabilă. Acest aspect aduce nu doar o lumină caldă, ci și o atmosferă primitoare în încăpere.

Becul nu este inclus în preț, oferindu-ți flexibilitatea de a alege tipul de lumină care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Adaugă un strop de naturalețe și autenticitate în casa ta cu Candelabrul Rustic Trio cu franghie.