Candelabru rustic roata cu franghie

42,90 lei

Disponibil pentru precomandă

SKU: 1051 R98 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru rustic roata cu franghie

Dă o notă rustică și originală locuinței tale cu Candelabrul Rustic Roată din Lemn cu Franghie! Cu o lățime de 28 cm și o înălțime de 64 cm, acest candelabru este o alegere fermecătoare pentru cei care iubesc stilul rustic autentic.

Realizat din lemn de MDF 100% natural de 9 mm, acest candelabru aduce natura în interiorul casei tale. Materialele de calitate și atenția la detalii fac din acest candelabru o piesă deosebită. Nu sunt utilizate materiale care să afecteze sănătatea în procesul de producție, astfel încât poți avea încredere în autenticitatea și durabilitatea acestui obiect.

Candelabrul Rustic Roată din Lemn cu Franghie este potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40W, iar pentru a completa ambianța, se recomandă utilizarea becurilor tip E-27 Economic LED. Cu designul său unic, inspirat de roțile din lemn, și franghia elegantă, acest candelabru adaugă un farmec rustic inconfundabil oricărui spațiu.

Adaugă o notă de autenticitate și eleganță cu Candelabrul Rustic Roată din Lemn cu Franghie în orice încăpere. Bucură-te de atmosfera caldă și primitoare pe care o creează în locuința ta, iar spațiul tău va răsuna de caracter și farmec rustic.