Candelabru Rustic Lemn Saz

130,90 lei

Candelabru Rustic Lemn Saz cu butuc de lemn de 23 cm și lungime de 50 cm. Lanț reglabil, se utilizează bec cu soclu E27 de maxim 40W. Adaugă un element autentic și cald în decorul casei tale cu acest candelabru rustic. Becul nu este inclus.

Disponibil pentru precomandă

SKU: 1068 R-A4 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Rustic Lemn Saz

Candelabrul Rustic Lemn Saz aduce o notă autentică și caldă în casa ta, cu un design inspirat din elemente rustice. Cu un butuc de lemn cu un diametru impresionant de 23 cm și lungimea lemnului de 50 cm, acest candelabru emană caracter și originalitate.

Lățimea lemnului de 8 cm și înălțimea de 5 cm adaugă detalii subtile, iar înălțimea de 30 cm între buștean și lemn oferă un aspect echilibrat. Lanțul reglabil permite personalizarea în funcție de dimensiunea dorită, oferindu-ți control asupra aspectului final al candelabrului.

Candelabrul Rustic Lemn Saz utilizează becuri cu soclu E27, cu o capacitate maximă de 40W, permițându-ți să creezi o atmosferă călduroasă și primitoare în încăperea ta.

Notă importantă: Becul nu este inclus în preț, oferindu-ți libertatea de a alege un bec care să se potrivească cel mai bine stilului și preferințelor tale.

Transformă-ți spațiul într-un colț autentic și plin de farmec cu candelabrul Rustic Lemn Saz.