Candelabru Rustic Lampa cu Petrol

64,90 lei

Candelabru Rustic Lampa cu Petrol, cu prisma metalică și pahar de 13 x 13 x 20 cm. Înălțime completă 51 cm. Corp din metal, vopsit cu pulbere electrostatică albă. Potrivit pentru becuri de maxim 40W, recomandat bec tip E-27 Economic LED. Adaugă un farmec rustic și vintage în locuința ta.

6 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 190 S İdil Metal Sarkıt Siyah R25 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Rustic Lampa cu Petrol

Transformă-ți locuința într-un spațiu cu accente rustice și vintage cu Candelabrul Rustic Lampa cu Petrol. Cu o înălțime completă de 51 cm, acest candelabru aduce un farmec aparte în orice încăpere.

Prisma metalică dreptunghiulară din exterior și paharul de 13 cm lățime, 13 cm lungime și 20 cm înălțime oferă un aspect decorativ deosebit. Corpul candelabrului, realizat din metal, este vopsit cu pulbere electrostatică albă, adăugând un caracter rustic și autentic.

Potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40W, candelabrul este compatibil cu becuri tip E-27 Economic LED, oferind o opțiune mai eficientă energetic. Transformă-ți locuința într-un spațiu cu atmosferă caldă și nostalgică cu ajutorul Candelabrului Rustic Lampa cu Petrol.