Candelabru rustic din lemn 100% natural 4becuri

322,38 lei

Adaugă un strop de natură și autenticitate în locuința ta cu Candelabrul Rustic din Lemn 100% Natural cu Franghie! Cu design rustic și materiale naturale de calitate, acest candelabru creează o atmosferă caldă și autentică. Potrivit pentru becuri de maxim 40W, recomandat tip E-27 Economic LED. Transformă-ți locuința într-un spațiu autentic și primitor!

34 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 1157 R-A5 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru rustic din lemn 100% natural 4becuri

Descoperă farmecul rustic autentic cu Candelabrul Rustic din Lemn 100% Natural cu Franghie și adaugă o notă caldă și autentică locuinței tale! Cu o lungime de 42 cm, o lățime de 42 cm și o coardă de 50 cm, acest candelabru aduce natura direct în spațiul tău.

Realizat integral din lemn 100% natural, acest candelabru emite autenticitate și aduce un strop de natură în fiecare cameră. Materialele de calitate și detaliile atent realizate îl transformă într-o piesă deosebită, făcându-l potrivit pentru cei care apreciază designul rustic autentic.

Candelabrul Rustic din Lemn 100% Natural cu Franghie este potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40W, iar pentru a completa atmosfera, se recomandă utilizarea becurilor tip E-27 Economic LED. Acest candelabru adaugă un aer cald și primitor spațiului tău, creând o atmosferă de relaxare și autenticitate.

Cu detaliile sale deosebite și designul său rustic, acest candelabru reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un plus de autenticitate în locuința lor. Transformă-ți spațiul într-un colț confortabil și plin de farmec cu Candelabrul Rustic din Lemn 100% Natural cu Franghie.