Candelabru rustic cu 6 pozitii

218,90 lei

Adaugă un farmec rustic autentic în locuința ta cu Candelabrul Rustic cu 6 Pozitii. Realizat din lemn și franghie, acest candelabru are un diametru de 60 cm și înălțime de 60 cm, fiind potrivit pentru becuri de maxim 40W, recomandându-se becuri tip E-27 Economic LED. Creează un ambient cald și autentic!

Disponibil pentru precomandă

SKU: HBV00000W5V4E Morvision R 67 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru rustic cu 6 pozitii

Transformă-ți locuința într-un refugiu rustic cu Candelabrul Rustic cu 6 Pozitii! Acest candelabru autentic din lemn, completat cu o franghie încântătoare, aduce farmecul și căldura stilului rustic în orice încăpere.

Cu un diametru generos de 60 cm și o înălțime de 60 cm, acest candelabru captivant devine punctul focal al decorului tău, creând o atmosferă caldă și primitoare. Materialele naturale și designul simplu, dar plin de caracter, adaugă o notă autentică de rusticitate în orice spațiu.

Candelabrul Rustic cu 6 Pozitii este potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40W și se recomandă utilizarea becurilor tip E-27 Economic LED pentru a completa atmosfera caldă și prietenoasă. Cu 6 poziții pentru becuri, acest candelabru oferă o lumină difuză și plăcută, contribuind la crearea unei atmosfere relaxante.

Aducând natura în interiorul locuinței tale, acest candelabru rustic se integrează perfect în orice ambient, de la living la bucătărie sau dormitor. Creează o senzație de confort și autenticitate cu Candelabrul Rustic cu 6 Pozitii, iar spațiul tău va deveni un refugiu plin de caracter și stil rustic.