Candelabru rustic 8 funii

273,90 lei

Adaugă o notă impresionantă de rusticitate în locuința ta cu Candelabrul Rustic cu 8 Funii pentru 8 Poziții de Iluminat! Cu o lungime de 150 cm, construcție robustă și detalii atent realizate, acest candelabru creează un focal point autentic și plin de caracter. Potrivit pentru becuri de maxim 40W, recomandat tip E-27 Economic LED. Transformă-ți spațiul într-un colț rustic și impresionant!

14 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 1006 A2 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru rustic 8 funii

Adaugă o notă rustică autentică spațiului tău cu Candelabrul Rustic cu 8 Funii pentru 8 Poziții de Iluminat! Cu o lungime impresionantă de 150 cm și o parte de prindere superioară cu un diametru de 24 cm, acest candelabru reprezintă o alegere de impact pentru cei care caută să aducă farmecul rustic în locuința lor.

Candelabrul dispune de 8 funii individuale, pregătite pentru a susține 8 poziții de iluminat distincte. Cu materiale de calitate și o construcție solidă, acest candelabru reprezintă o piesă autentică și impresionantă pentru cei care apreciază designul rustic. Cu detalii atent lucrate și un aspect robust, acest candelabru se potrivește perfect în orice decor rustic sau industrial.

Potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40W, candelabrul este echipat cu soclu tip E-27, iar pentru a completa atmosfera, se recomandă utilizarea becurilor tip E-27 Economic LED. Candelabrul Rustic cu 8 Funii adaugă o notă de autenticitate și originalitate în spațiul tău, creând un focal point plin de personalitate.

Transformă-ți locuința într-un spațiu plin de caracter cu Candelabrul Rustic cu 8 Funii pentru 8 Poziții de Iluminat! Acesta nu doar iluminează spațiul, ci adaugă și un element distinctiv și atrăgător în orice cameră.