Candelabru pentru copii albastru smile

152,90 lei

Candelabru pentru copii albastru „Smile” cu diametru de 20 cm și înălțime reglabilă până la 45 cm. Tip suport lampă E-27, potrivit pentru becuri de 40W. Design ludic și vesel. Becul nu este inclus în preț. Transformă camera copilului tău într-un loc plin de bucurie cu acest candelabru distractiv.

9 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: sinem avize r 29 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru pentru copii albastru smile

Adaugă o notă veselă și plină de culoare în camera copiilor cu Candelabru pentru copii albastru smile. Cu un design ludic și distractiv, acest candelabru este perfect pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxantă în spațiul dedicat celor mici.

Cu un diametru de 20 cm și o înălțime reglabilă de 45 cm, acest candelabru poate fi adaptat la nevoile specifice ale camerei copilului tău. Echipat cu suport pentru bec tip E-27, este potrivit pentru utilizarea cu becuri de maxim 40W, oferind suficientă lumină pentru diferite activități.

Notă importantă: Becul nu este inclus în preț, permițându-ți să alegi un bec cu design sau intensitatea de lumină dorite.

Cu acest candelabru pentru copii albastru „Smile”, transformă-ți camera copilului într-un spațiu plin de bucurie și culoare.