Candelabru Modern ROMA cu 6 Pozitii

130,90 lei

Candelabru Modern ROMA cu 6 poziții, lățime de 100 cm, realizat din metal, culoare neagră. Potrivit pentru becuri de maxim 40W, recomandat tip E-27 Economic LED. Becul nu este inclus în preț. Transformă-ți interiorul cu acest candelabru elegant și modern.

25 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 6 pozitii Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Modern ROMA cu 6 Pozitii

Transformă-ți interiorul într-un spațiu contemporan și elegant cu candelabrul Modern ROMA, dotat cu 6 poziții. Cu un design modern și o lățime de 100 cm, acest candelabru adaugă un impact vizual impresionant în orice încăpere.

Realizat din metal, cu o culoare neagră distinctivă, candelabrul Modern ROMA emană eleganță și rafinament. Potrivit pentru utilizarea cu becuri de maxim 40W, acesta oferă o iluminare plăcută și eficientă energetic. Recomandăm becurile tip E-27 Economic LED pentru o experiență de iluminare durabilă și economică.

Notă importantă: Becul nu este inclus în preț, oferindu-ți posibilitatea de a personaliza iluminarea în funcție de preferințele tale. Cu candelabrul Modern ROMA, aduci o notă de modernitate și eleganță în spațiul tău.