Candelabru Modern Elmas

53,90 lei

Candelabru Modern Elmas cu cadru metalic îmbrăcat în cristale mici, potrivit pentru becuri de maxim 40W tip E-27 Economic LED. Înălțime reglabilă de 90 cm și diametru de 25 cm. Becul nu este inclus. O alegere rafinată pentru iluminarea și decorarea locuinței tale.

5 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 334 Elmas Kafes Tekli Avize Beyaz R25 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Modern Elmas

Descriere SEO: Cu un design modern și elegant, Candelabrul Modern Elmas adaugă o notă de lux și strălucire în orice încăpere. Este potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40 de wați, iar recomandarea este să folosești becuri tip E-27 Economic LED pentru o iluminare eficientă din punct de vedere energetic.

Cadrul metalic al candelabrului este îmbrăcat cu cristale mici care reflectă frumos lumina, creând un joc subtil de strălucire și umbre. Această caracteristică face ca acest candelabru să fie nu doar o sursă de iluminare, ci și o piesă de decor cu un impact vizual deosebit.

Cu o înălțime reglabilă de 90 cm, candelabrul Elmas poate fi adaptat la nevoile și preferințele tale. Diametrul de 25 cm conferă o proporție echilibrată și îl face potrivit pentru diverse spații, de la sufragerie și dormitor până la hol sau birou.

Becul nu este inclus în pachet, oferindu-ți posibilitatea de a alege tipul de lumină care să se potrivească cel mai bine ambianței dorite. Adaugă un plus de eleganță și iluminare sofisticată în casa ta cu Candelabrul Modern Elmas.