Candelabru Milo Negru

130,90 lei

Candelabru Milo Negru, cu lățime de 30 cm și înălțime de 35 cm. Potrivit pentru becuri E-27 de maxim 40W. Becul nu este inclus. Produs demontat, necesită asamblare. Adaugă o notă de eleganță modernă în casa ta cu acest candelabru distinctiv.

11 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: sinem aviz r 44 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Milo Negru

Descoperă eleganța și designul modern cu candelabrul Milo Negru. Cu o lățime de 30 cm și o înălțime de 35 cm, acest candelabru adaugă un element distinctiv în decorul casei tale.

Realizat cu grijă din materiale de calitate, candelabrul Milo este potrivit pentru suportul lampă tip E-27, cu o capacitate maximă de 40 de wați. Această alegere permite personalizarea nivelului de iluminare în funcție de atmosfera dorită în încăpere.

Notă importantă: Candelabrul Milo Negru este livrat într-o formă demontată și necesită asamblare, oferindu-ți posibilitatea de a personaliza montajul și de a adăuga un element interactiv în procesul de amenajare a locuinței tale.

Transformă-ți spațiul cu candelabrul Milo Negru, adăugând un strop de modernitate și eleganță în fiecare colț al casei tale.