Candelabru Milano Duo

86,90 lei

Candelabru Milano Duo cu corp metalic și design modern, potrivit pentru diverse spații precum dormitor, cameră de zi sau restaurant. Înălțime reglabilă de 100 cm. Potrivit pentru becuri de maxim 40 W, recomandat bec tip E-27 Economic LED. Becurile nu sunt incluse. Adaugă un aer rafinat locuinței tale cu acest candelabru elegant.

Disponibil pentru precomandă

SKU: HBV00000HIYMF R4 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Milano Duo

Transformă-ți locuința într-un spațiu modern și elegant cu Candelabrul Milano Duo. Acest candelabru impresionant are un corp metalic și un design modern, fiind compus din două pandantive care adaugă un aer rafinat oricărui interior.

Cu o înălțime reglabilă de 100 cm, candelabrul Milano Duo se potrivește perfect în diverse spații precum camera pentru copii, dormitor, cameră de zi, hol, birou sau restaurant. Realizat dintr-o carcasă de metal cu vopsea statică de cuptor de clasă I, acesta aduce o notă de sofisticare și durabilitate în orice încăpere.

Candelabrul este potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40 W și se recomandă un bec tip E-27 Economic LED pentru o iluminare eficientă și economică. Notă importantă: Becurile nu sunt incluse și trebuie achiziționate separat pentru a completa aspectul elegant al acestui candelabru Milano Duo.