Candelabru Metalic Trio Celia

163,90 lei

Candelabru Metalic Trio Celia, design simplu și modern, realizat din material metalic. Lățime: 30 cm, înălțime reglabilă până la 60 cm. Potrivit pentru becuri de maxim 40 W, tip E-27 Economic LED. Becul nu este inclus. O alegere versatilă pentru iluminatul interior.

1 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 1093 R5 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Metalic Trio Celia

Candelabrul Metalic Trio Celia aduce un plus de eleganță și modernitate în orice încăpere. Cu un design simplu și stilat, acest candelabru metalic este o alegere versatilă pentru iluminatul interior.

Realizat din material metalic de calitate, cu cap de culoare neagră, candelabrul are o lățime de 30 cm și o înălțime reglabilă până la maxim 60 cm, permițându-ți să ajustezi înălțimea pentru a se potrivi spațiului tău. Această caracteristică face ca candelabrul să fie potrivit pentru diverse încăperi, de la sufragerie la birou sau dormitor.

Candelabrul este proiectat pentru utilizarea cu becuri de maxim 40 W, iar soclul E-27 permite instalarea becurilor economice tip LED, asigurându-ți o soluție de iluminat eficientă energetic. Notați că becul nu este inclus, oferindu-ți libertatea de a alege becul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale de iluminat.

Cu Candelabrul Metalic Trio Celia, vei beneficia nu doar de iluminat funcțional, ci și de un element decorativ care completează armonios orice decor interior. Alege rafinamentul și versatilitatea pentru spațiul tău!