Candelabru metalic cu glob de sticla, Damar

504,90 lei

Candelabru elegant din metal și sticlă, 100×58 cm, 6 socluri E27, max 100W. Instrucțiuni incluse. Perfect pentru o atmosferă rafinată în orice încăpere.

1 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 892OPV1639 Categorii: , Etichete: ,

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru metalic cu glob de sticla:

Descoperă eleganța și rafinamentul în designul nostru deosebit de Candelabru metalic cu glob de sticla. Corpul solid din metal conferă durabilitate și stabilitate, în timp ce abajurul din sticlă adaugă un aspect sofisticat. Cu dimensiunile sale impresionante de 100 x 58 cm și o înălțime de 80 cm, acest candelabru devine o piesă centrală minunată în orice încăpere. Abajurul cu diametru de 15 cm și înălțimea de 15 cm emite o lumină plăcută și uniformă.

Acest candelabru este echipat cu 6 socluri E27, oferind o putere maximă de 100 W pentru fiecare. Setul include instrucțiuni detaliate pentru asamblare și conectare, asigurând o experiență simplă și plăcută. Produsul are o greutate de 5 kg, iar în ambalaj ajunge la 6.5 kg.

Descoperă echilibrul perfect între funcționalitate și estetică cu acest candelabru impresionant, care va aduce o atmosferă caldă și elegantă în spațiul tău.