Candelabru Lemn Quadro

130,90 lei

Candelabru din lemn natural rustic Lux, cu design modern și caracteristici versatile. Lungime de 55 cm și potrivit pentru diverse spații. Becurile nu sunt incluse. Adaugă o notă caldă și rustică în casa ta cu acest candelabru atrăgător.

14 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 1063 R99 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Lemn Quadro

Adaugă o notă caldă și rustică în casa ta cu Candelabru Lemn Quadro natural rustic Lux. Cu un design modern și realizat din lemn natural, acest candelabru reflectă starea de spirit a locuinței tale, aducând un farmec aparte în fiecare cameră.

Caracteristicile produsului includ un corp din lemn, potrivit pentru diverse zone precum camera pentru copii, dormitor, living, hol, birou sau restaurant. Vopseaua statică facilitează menținerea sa curată, necesitând doar o lavetă pentru curățare.

Cu un cablu de instalare certificat CE și TSE, candelabrul Lux în culorea naturală a lemnului are o lungime de 55 cm, fiind un element decorativ perfect pentru diferite spații. Becurile nu sunt incluse în preț, oferindu-ți libertatea de a alege tipul de bec care se potrivește cel mai bine atmosferei dorite.

Cu potențialul de a utiliza becuri de maxim 40 de wați și recomandarea pentru becuri tip E-27 Economic LED, acest candelabru devine nu doar o sursă de iluminat, ci și o expresie a stilului și confortului în casa ta.