Candelabru LED Spiral

218,90 lei

Candelabrul LED Spiral, cu design modern în spirală și tehnologie LED, adaugă eleganță și atmosferă relaxantă în încăperea dvs. Dimensiuni de 20 cm x 70 cm, potrivit pentru becuri de maxim 40 W. Carcasa albă și lungimea reglabilă a cablului completează designul versatil și funcțional al candelabrului.

5 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 1121 R9 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru LED Spiral

Candelabrul LED Spiral este o alegere elegantă și modernă pentru iluminarea casei dvs. Cu un design distinctiv în spirală, acest candelabru adaugă un efect vizual plăcut și relaxant în încăpere. Fabricat pentru a oferi o atmosferă plăcută, acesta este un produs de iluminat apreciat pentru aspectul său estetic și funcționalitatea sa.

Cu dimensiuni de 20 cm lățime și 70 cm înălțime, candelabrul se integrează ușor în diferite spații interioare, oferind o iluminare uniformă și plăcută. Montajul simplu face ca acest candelabru să fie ușor de instalat, iar sistemul său special îl face rezistent la denivelări și impacturi.

Candelabrul LED Spiral beneficiază de tehnologie LED, asigurând o iluminare eficientă energetic și durabilă. Potrivit pentru becuri de maxim 40 W, acesta utilizează un tip de priză E-27 și este recomandat pentru becuri economice LED, contribuind la economisirea energiei și la crearea unei atmosfere confortabile în locuința dvs.

Carcasa albă a corpului de susținere adaugă un plus de eleganță și se potrivește cu ușurință într-o varietate de stiluri de design interior. Lungimea reglabilă a cablului oferă flexibilitate în montaj, permițându-vă să ajustați înălțimea candelabrului în funcție de preferințele dvs.

Transformați aspectul și atmosfera casei dvs. cu candelabrul LED Spiral, aducând un element modern și relaxant în decorul dvs. de interior.