Candelabru – Kirpi – 3081

77,79 lei

Candelabru – Kirpi – 3081 este o piesă impresionantă de iluminat, inspirată din designul robust al unui corp de fier. Cu un diametru de 34 cm și o înălțime de 131 cm, acest candelabru atrage atenția prin proporțiile sale generoase.

Disponibil pentru precomandă

SKU: 892OPV1410 Categorii: , Etichete: , ,

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabrul Kirpi este o piesă impresionantă de iluminat, inspirată din designul robust al unui corp de fier. Cu un diametru de 34 cm și o înălțime de 131 cm, acest candelabru atrage atenția prin proporțiile sale generoase.

Capacul candelabrului, având același diametru de 34 cm și o înălțime de 35 cm, completează aspectul solid și impozant al întregului dispozitiv de iluminat. O caracteristică distinctivă a acestui candelabru este înălțimea reglabilă, permițând ajustarea nivelului de iluminare în funcție de preferințele personale și nevoile de ambientare.

Plăcile de bază, având un diametru de 10 cm și o înălțime de 6 cm, oferă stabilitate și echilibru, asigurând că candelabrul rămâne ferm ancorat în locația sa aleasă.

Cu un cablu lung de 90 cm și o priză tip E27, cu o capacitate maximă de 40 de wați, candelabrul Kirpi este ușor de instalat și de utilizat. Instrucțiunile de instalare sunt incluse pentru a ghida procesul de asamblare și conectare a acestuia.

Cu un cod IP de IP20, acest candelabru este potrivit pentru utilizarea în interior și adaugă o notă de eleganță și rafinament în orice încăpere. Cu designul său solid și funcționalitatea versatilă, candelabrul Kirpi devine un element central al decorului în orice spațiu.