Candelabru Hexa Alb

240,90 lei

Candelabrul Hexa Alb este o piesă de iluminat cu design modern, din metal de calitate. Dimensiuni: 61 x 61 cm, înălțime 33 cm. Potrivit pentru becuri de maxim 40 W, tip E-27 Economic LED. Becul nu este inclus. Adaugă eleganță și lumină spațiului tău interior!

Disponibil pentru precomandă

SKU: HBV00000GL17M R11 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru Hexa Alb

Candelabrul Hexa Alb este o piesă de iluminat impresionantă, cu un design modern și stilat, perfect pentru a aduce un plus de eleganță oricărui spațiu interior. Realizat din metal de calitate, acest candelabru combină funcționalitatea cu estetica, oferind o soluție de iluminat eficientă energetic.

Cu o dimensiune de 61 x 61 cm și o înălțime de 33 cm, candelabrul Hexa Alb este potrivit pentru a ilumina cu eleganță sufrageria, biroul sau orice altă încăpere în care este amplasat. Construcția metalică robustă și durabilă asigură durabilitate și rezistență în timp.

Candelabrul este proiectat pentru utilizarea cu becuri de maxim 40 W, iar soclul E-27 permite instalarea becurilor economice tip LED. Becul nu este inclus în pachet, permițându-ți să alegi becul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale de iluminat.

Cu forma sa hexagonală și finisajul alb elegant, acest candelabru se integrează perfect într-o varietate de stiluri de decor interior, de la contemporan la clasic. Fie că este folosit ca element central al încăperii sau ca o sursă de iluminat ambiental, candelabrul Hexa Alb adaugă un aer sofisticat spațiului tău.

Alege Candelabrul Hexa Alb pentru a transforma iluminatul într-o experiență plină de stil și funcționalitate!