Candelabru – Diamond – 704-5S1

212,07 lei

Descoperiți eleganța și strălucirea cu candelabrul Diamond 704-5S1. Cu un design modern și sofisticat, acest candelabru devine punctul focal al încăperii, adăugând un farmec distinct și un impact vizual remarcabil. Cu un diametru impresionant de 93 cm și o înălțime de 117 cm, acest candelabru metalic și sticla îmbină armonios designul cu funcționalitatea. Poate fi utilizat cu becuri de maxim 40 W, oferind flexibilitate în iluminarea preferată. Adăugați o notă de lux și strălucire în locuința dvs. cu candelabrul Diamond 704-5S1, potrivit pentru diverse stiluri de decor. Transformați-vă spațiul într-o oază de eleganță și iluminare.

1 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 521SHN3395 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru – Diamond – 704-5S1

Candelabrul Diamond 704-5S1 aduce o notă de eleganță și strălucire în decorul casei dvs. Cu un design rafinat și modern, acest candelabru devine punctul focal al încăperii, adăugând un farmec distinct și un impact vizual remarcabil.

Candelabrul are un diametru impresionant de 93 cm și o înălțime de 117 cm, ceea ce îl face potrivit pentru spații mai mari sau pentru a servi drept element central în încăperi cu tavan înalt. Designul său inteligent îmbină metalul cu sticla, creând o formă de diamant plină de strălucire și stil.

Cu o priză de tip E27 și o înălțime reglabilă, acest candelabru permite utilizarea becurilor de maxim 40 W, oferind opțiuni flexibile pentru iluminatul preferat. Capacul elegant, cu un diametru de 23 cm și o înălțime de 21 cm, completează aspectul general, aducând o notă de sofisticare și echilibrând lumina în mod uniform.

Candelabrul Diamond 704-5S1 este potrivit pentru diferite stiluri de decor, de la modern la clasic, și poate transforma aspectul oricărei încăperi într-un mod spectaculos. Instalați acest candelabru în camera de zi, sufragerie sau într-un spațiu dedicat de primire pentru a adăuga un aer luxos și o lumină plină de strălucire.

Transformați-vă spațiul într-o oază de eleganță și iluminare cu candelabrul Diamond 704-5S1, creând astfel un ambient plăcut și memorabil în casa dvs.