Candelabru de lux din sticlă alb-negru

328,90 lei

Candelabru de lux din sticlă alb-negru cu lățime de 85 cm și înălțime de 55 cm. Structură neagră și glob de producție specială de culoare albă. Tip suport lampă E-27, potrivit pentru becuri de 40W. Becul nu este inclus în preț. Adaugă rafinament și eleganță în locuința ta cu acest candelabru de lux.

Disponibil pentru precomandă

SKU: sinem avize r 30 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru de lux din sticlă alb-negru

Adaugă o notă de rafinament și eleganță în interiorul casei tale cu candelabrul de lux din sticlă alb-negru. Cu o lățime impunătoare de 85 cm și o înălțime de 55 cm, acest candelabru devine o piesă centrală în orice încăpere.

Realizat cu atenție la detalii, candelabrul combină culoarea neagră pentru structura sa cu un glob de producție specială de culoare albă, aducând un contrast subtil și sofisticat. Echipat cu suport pentru bec tip E-27, acesta este potrivit pentru utilizarea cu becuri de maxim 40W, oferind iluminare adecvată pentru diverse medii.

Notă importantă: Becul nu este inclus în preț, permițându-ți să alegi un bec care să completeze atmosfera dorită în locuința ta. Cu acest candelabru de lux din sticlă alb-negru, adaugi un strop de glamour și stil în spațiul tău.