Candelabru cub lemn 100% natural

64,90 lei

Candelabru cub din lemn 100% natural, cu cablu reglabil. Produs integral din lemn, cu lățime și diametru de 20 cm. Recomandat pentru becuri E-27 de maxim 60W. Adaugă un strop de autenticitate și căldură în casa ta cu acest candelabru rustic.

28 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: 1084 R-11 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru cub lemn 100% natural

Adaugă o notă de autenticitate și caldă în locuința ta cu candelabrul cub din lemn 100% natural. Cu un design simplu și pur, acest candelabru aduce natura în interiorul casei tale, oferind un aspect rustic și autentic.

Caracteristici ale produsului includ un corp integral realizat din lemn natural, conferind fiecărui candelabru o unicitate aparte. Cablul reglabil permite personalizarea înălțimii, adaptându-se perfect la nevoile spațiului tău.

Cu o lățime și diametru de 20 cm, candelabrul cub este potrivit pentru a fi integrat în diferite zone ale casei tale. Recomandat pentru becuri E-27 de maxim 60 de wați, acesta oferă o iluminare plăcută și caldă.

Transformă-ți spațiul cu acest candelabru cub din lemn 100% natural, aducând o bucată de natură în fiecare cameră și creând o atmosferă autentică și reconfortantă.