Candelabru cu pandantiv negru în zig-zag din sticlă acrilică cu design special

42,90 lei

Candelabru cu pandantiv negru în zig-zag din sticlă acrilică cu design special. Potrivit pentru becuri de maxim 40W. Produs de înaltă calitate și durabilitate. Lungime ajustabilă pentru personalizare. Becul nu este inclus. Adaugă un accent modern și atrăgător în locuința ta cu acest candelabru special.

29 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: TEL AVIZE R 91 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru cu pandantiv negru în zig-zag

Adaugă un accent distinctiv și modern în locuința ta cu candelabrul cu pandantiv negru în zig-zag din sticlă acrilică, cu un design special. Acest candelabru aduce o notă contemporană și atrăgătoare în orice încăpere, fiind un produs de înaltă calitate și durabilitate.

Realizat cu sticlă acrilică, acest candelabru este proiectat într-un model zig-zag, oferind un aspect unic și interesant. Este potrivit pentru utilizarea cu becuri de maxim 40 de wați, asigurând iluminare adecvată și o atmosferă plăcută în spațiul tău.

Flexibilitatea este un avantaj major, deoarece poți ajusta cu ușurință lungimea lămpii în funcție de preferințele tale și cerințele spațiului.

Notă importantă: Becul nu este inclus în produs, oferindu-ți posibilitatea de a alege un bec care să se potrivească cu stilul și intensitatea de lumină dorită.

Transformă-ți locuința într-un spațiu contemporan și elegant cu acest candelabru cu pandantiv negru în zig-zag, aducând o notă de design special în fiecare cameră.