Candelabru cu franghie trio 100% lemn natural

185,90 lei

Candelabru cu franghie trio, realizat manual din lemn natural. Dimensiuni de 39 x 45 cm, potrivit pentru becuri de maxim 40 W, recomandat bec tip E-27 Economic LED. Becurile nu sunt incluse. Adaugă un farmec rustic și autentic în locuința ta. Livrare gata asamblat oriunde în țară.

1 în stoc (poate fi pre-comandat)

SKU: R B4 Categorii: , Etichetă:

 

Livram gratuit comenzile de peste 350 lei iar destinatia nu are km exteriori.
Returnare produs in 14 zile

 

Plata online securizata

 

Descriere

Candelabru cu franghie trio 100% lemn natural

Adaugă un element rustic și autentic în locuința ta cu Candelabrul cu Franghie Trio, realizat 100% manual și din lemn natural. Cu dimensiuni de 39 x 45 cm, acest candelabru aduce un farmec aparte spațiului tău, oferind o notă de autenticitate și calitate artizanală.

Fiecare detaliu al acestui candelabru a fost creat cu grijă și atenție, fără a utiliza chimicale sau tratamente cancerigene. Fabricat cu franghie și lemn natural, acest candelabru aduce o senzație caldă și autentică în orice încăpere.

Potrivit pentru utilizarea becurilor de maxim 40 W, se recomandă un bec tip E-27 Economic LED pentru o iluminare eficientă și economică. Notă importantă: Becurile nu sunt incluse în preț, oferindu-ți libertatea de a alege becurile care să se potrivească stilului și preferințelor tale.

Fă o alegere sustenabilă și adaugă un strop de autenticitate în casa ta cu Candelabrul cu Franghie Trio, care este livrat gata asamblat oriunde în țară.